Happy Saturday!

image1-15 image1-16Bild 2015-08-22 kl. 14.36Bild 2015-08-22 kl. 14.33 #4

Last night was date night with my boo <3 We went to an amazing burger place, no diet in sight but that’s how it supposed to be every now and then. I believe in the 80/20 philosophy, to eat healthy 80% of the time, and to eat whatever you want 20% of the time. There’s got  to be a balance, and for me to be happy and have a good quality of life, I need to indulge in whatever food I feel like! Everything in moderation, it doesn’t have to be more complicated than that 🙂

I slept until really late today, guess my body needed to recover after a week of hard work at the gym. The body needs a lot of sleep when you work out a lot, it’s not just about the hours spent in the gym, and what food you choose to fuel your body with.
Today I’m spending a few hours on the terrace, reading in the sun 🙂 Gotta make sure to get a lot of vitamin D before fall comes.

I hope you have a great Saturday!


IgĂ„r kvĂ€ll var det date night med min Ă€lskling <3 vi gick till en underbar hamburgerrestaurang, ingen diet i sikte men det Ă€r sĂ„ det ska vara ibland. Jag tror pĂ„ 80/20 filosofin, att Ă€ta nyttigt 80% av tiden, och sen Ă€ta vad du vill 20% av tiden. Det mĂ„ste finnas en balans, och för att jag ska vara lycklig och ha en hög livskvalitet behöver jag fĂ„ njuta av vilken mat jag vill! Allt med mĂ„tta, det mĂ„ste inte vara svĂ„rare Ă€n sĂ„ 🙂

Jag sov sÄÄ lÀnge idag, antar att min kropp behövde ÄterhÀmta sig efter en hÄrd vecka tillbaka pÄ gymmet. Kroppen behöver mycket sömn nÀr man trÀnar mycket, det handlar inte bara om timmarna spenderade pÄ gymmet, och vilken mat du vÀljer som brÀnsle för din kropp.
Idag spenderar jag nĂ„gra timmar pĂ„ terrassen, ska lĂ€sa en bra bok i solen 🙂 MĂ„ste se till att fĂ„ mycket D-vitamin innan hösten kommer.

Jag  hoppas ni har en underbar dag lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *