Melting away

 

Pheeew It’s been so hot today, we were dying when we were walking home from the park! As soon as we came back I had a quick light “lunch” (definitely could not make myself cook or want anything hot) and then changed into bikini and collapsed on the terrace to finish my book.
I think I haven’t been drinking enough water today so I went to the store and got lots of drinks haha Still water, sparkling water, and coconut water. We got a bit inspired from our date night so we’re making burgers at home tonight 🙂 Burgers doesn’t have to be unhealthy, and especially not when you make them at home! We’re gonna make a few nice side dishes as well, so excited! I’ve realized it’s food and working out that seem to get me the most excited.. haha I guess it could be worse! 😛

I hope you’ve had a great Sunday!


Puuuuh det har varit so varmt idag, vi dog lite på vägen hem from parken! Så fort vi kom hem åt jag en snabb, lätt “lunch” (kunde verkligen inte få mig själv till att laga mat eller ens vilja  ha något varmt) och sen bytte jag till bikini och kollapsade på terrassen för att läsa ut min bok.
Jag tror inte jag har druckit tillräckligt med vatten idag, så jag gick till affären nyss och köpte massa dricka haha Vanligt vatten, bubbelvatten, och kokosnötsvatten. Vi blev nog lite inspirerade från vår date night så vi ska laga hamburgare till middag ikväll 🙂 Hamburgare behöver verkligen inte vara onyttigt, och speciellt inte när man lagar dem hemma! Vi ska göra några olika goda tillbehör med, ska bli såå gott! Jag har märkt att det verkar vara mat och träning som gör mig mest uppspelt.. haha antar att det kunde varit värre! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *