Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/f/d/livingislizzie.com/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PrliClick has a deprecated constructor in /customers/c/f/d/livingislizzie.com/httpd.www/wp-content/plugins/pretty-link/classes/models/PrliClick.php on line 5 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/f/d/livingislizzie.com/httpd.www/wp-includes/compat.php:502) in /customers/c/f/d/livingislizzie.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60 Flight booked to Sweden • Living is Lizzie

Flight booked to Sweden

Attachment-1

I’ve just booked my flight to Sweden 🙂 So excited, because I’m going for my best friends baby shower! It’s gonna be so much fun, and I’m obviously part of the preparations together with her mom. I still didn’t book my return ticket, becaues I’m not sure how long I can stay.. When I’m in Sweden I always order my supplements from Proteinbolaget and I think I’ll make sure there’s an order waiting for me when I arrive 🙂 I try to stay to my routine even when I’m home visiting, and always having the supplements I need available makes it so much easier.
A part from the baby shower I’m gonna do lots of errands, like the dentist, hairdresser, the doctors etc.

Now I’m gonna have a late lunch and then go lay out in the sun to read for a bit. That’s another thing I’ll be doing in Sweden; stacking up with new books! 🙂


Har precis bokat min flight till Sverige! 🙂 Ska bli så roligt, speciellt eftersom jag åker hem för min bästis baby shower! Det ska bli så himla roligt, och jag är delaktig i förberedelserna tillsammans med hennes mamma. Jag har fortfarande inte bokat min tillbakaresa, är lite osäker på hur länge jag kan stanna.. När jag är i Sverige beställer jag alltid mina tillskott från Proteinbolaget och jag tror jag ska se till att det finns en order som väntar på mig när jag kommer 🙂 Jag försöker hålla mig till min rutin även när jag hemma på besök, och att alltid ha tillskotten jag behöver tillgängliga gör det så mycket lättare. Bortsett från baby showern kommer jag göra en massa ärenden, som tandläkaren, frisören, doktorn osv.

Nu ska jag göra lunch och sen lägga mig ute i solen och läsa en stund. Där har vi en annan sak jag kommer göra i Sverige, bunkra upp med nya böcker! 🙂

One Comment on “Flight booked to Sweden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *