New week

image3-1

(From yesterday’s lazy afternoon in the sun)

I love when a new week starts, so motivating to be your best you and work hard to get closer to reaching your goals. Make this Monday wonderful, and fill yourself with inspiration for the rest of the week. Work hard, eat welll, and do something that makes you laugh! Best recipe for a good day, and you’ll go to bed feeling great.

Yesterday was not a very productive day, but that’s what Sunday’s are for 🙂 Today I’ll be checking off more on my to-do list, and get a lot of work done. The weather is, as usual, amazing, so I’ll try to make sure I can spend a few hours in the sun with a new book later this afternoon. Really excited to go to the gym today as well, like always after a rest day 🙂 Now time to work!


Jag älskar när en ny vecka börjar, så motiverande att vara sitt bästa jag och jobba hårt för att komma närmre sina mål. Gör denna måndagen underbar, och ladda upp med inspiration för resten av veckan. Jobba hårt, ät bra, och gör något som får dig att skratta. Bästa receptet för en bra dag, och du kommer gå till sängs med en positiv känsla.

Igår var inte någon vidare produktiv dag, men det är vad söndagar är till för 🙂 Idag ska jag bocka av lite mer från min att-göra lista, och få mycket jobb gjort. Vädret är, som vanligt, underbart, så jag  ska försöka göra tid för att ligga någon timme i solen med en bok i eftermiddag med. Ser så mycket fram emot att gå och träna idag med, som vanligt efter en vilodag :-) Nu dags för jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *