Leg Day Coming Up!

Bild 2015-08-25 kl. 11.47 #4Bild 2015-08-25 kl. 11.53 #3image1-19

A little late good morning post today, haven’t had time to sit down and write until now. Started my day with BCAA’s and a big breakfast –  as usual! 😛 I’m in such a mood for a leg day today, my hamstrings are still sore but it’s been 4 days since last time now, so I’m good to go! But first I have to some errands, and some work as well, but work is fun these days!

I’ve started making such a delicious homemade granola to have with natural quark, you should definitely try it out, or give me your best recipe 🙂

  • Organic oats / Ekologiska havregryn
  • Pumpkin seeds / Pumpakärnor
  • Goji berries / Gojibär
  • Raisins / Russin
  • Coconut flakes / Kokosflnigor
  • A little bit of honey / Lite honung


En lite sen morgonpost idag, har inte haft tid att sitta ner och skriva förrän nu. Började min dag med BCAA’s och en stor frukost – som vanligt! 🙂 Jag är så sugen på en leg day idag, har fortfarande träningsvärk i baksida lår men nu har det gått 4 dagar sen sist jag körde ben så det är bara att köra! Men först har jag en del ärenden, och lite jobb med, men det är bara roligt!

Jag har börjat göra en så god musli att äta med natuell kvarg, ni borde  testa den eller ge mig ert bästa recept! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *