Yesterday’s Shoulder Session

 

I had a really good shoulder workout yesterday, but it got really late until I had showered and had dinner, and I was so tired I just fell asleep. I’ve made such delicious dinner the past 2 days, grilled chicken with eggplant and mushrooms melanzane, and last night oven baked salmon teriyaki with philadelphia creamed chard.I’ve definitely been inspired! I’ll post recipes and pictures later 🙂

So, back to my poor shoulders, haha they’re definitely aching today.. I did a 1h workout of 4 sets, and as you can see on the last exercise I did many more reps, because I also had a lighter weight on the plate. This is to really exhaust the muscle after doing the other exercises with heavy wights and fewer sets. When I was done I joined a 15 min abs class they give in my gym.

Shoulder Workout:

  • Front dumbbell raises, altering: 4 x 12
  • Standing dumbbell flies: 4 x 10
    • Superset: 4 x 16
  • Seated shoulder press: 4 x 10-12
    • Superset: 4 x 12
  • Front raises with plate: 4 x 20


Jag hade ett riktigt bra axelpass igår, men det hann bli väldigt sent när jag väl hade duschat och lagat middag, och jag var så trött att jag somnade. Jag har lagat så god mat till middag de senaste 2 dagarna, grillad kyckling med aubergine och svamp melanzane, och igår ugnsbakad teriyaki-lax med philadelphiastuvad mangold. Jag har verkligen varit inspirerad! Jag lägger upp bilder och recept senare 🙂

Så, tillbaka till mina stackars axlar, haha de gör verkligen ont idag.. Jag körde 1 timmes axelpass med 4 set, och som ni ser på den sista övningen gjorde jag många fler reps men då hade jag också en mycket lättare vikt på viktplattan. Detta är för att verkligen köra slut på muskeln efter att ha kört de andra övningarna med tunga vikter och färre reps. När jag var klar hängde jag på en 15 min abs klass som de har på mitt gym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *