Back Workout Done

image2-11 image1-26

I had a really good workout, now just finishing lunch and then I’m gonna go lay in the sun for  a bit. I joined one of the little abs classes in my gym after I was done, and LORD was it a tough session! It’s always different trainers giving the class, and they all do it differently. This one was hard core, and I felt bad for the really old participants who struggled to keep up. Haha my dog is so funny, she’s started to jump up on the chairs at the dining table, and she has the funniest “serious” face. I’ll show you a picture later, she’s sitting in front of me as I’m typing  🙂 Now, soak up the sunnnn!


Jag hade ett riktigt bra pass, nu har jag precis ätit lunch och ska gå och lägga mig i solen en stund. Jag hängde på en absklass de har i gymmet när jag var klar, och GUD vad jobbigt det var! Det är alltid olika tränare som håller i klassen, och de gör alla lite olika. Denna var hard core, och jag tyckte lite synd om de riktigt gamla deltagarna som hade problem att  hänga med. Haha min hund är så rolig, hon har börjat hoppa upp och sätta sig på stolarna vid matbordet, och hon har ett sånt roligt “allvarligt” ansikte. Jag kan visa bild senare, hon sitter mitt emot mig nu medan jag skriver 🙂 Nu dags att njuta av solen!

One Comment on “Back Workout Done

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *