Sunday Workout

Bild 2015-08-30 kl. 12.16 #3 Bild 2015-08-30 kl. 12.14 #2

Happy Sunday!
I’ve had a lazy morning, and now getting ready to go to the gym to work my back. My boyfriend has a flu and is feverish so I made him an English breakfast to cheer him up 🙂 I had my usual breakfast haha such a boring routine lover I am!

Super sore booty and on the inside of m thighs from yesterday, love this feeling! Feels like the proof of a great workout 😀 Excited to work my back today, but sometimes I struggle getting a good contact with the muscles there. I might try and focus more on technique and high reps today, and not go so heavy.

Hope you’re having a great Sunday! 🙂


Glad söndag!
jag har haft en lat morgon och håller nu på att göra mig i ordning för gymmet och ett ryggpass. Min pojkvän är sjuk och har lite feber så jag lagade en engelsk frukost till honom för att muntra upp honom lite 🙂 Jag åt min vanliga frukost haha sån tråkig rutinmänniska jag är!

Jättemycket träningsvärk i rumpan och insida lår från gårdagens pass, älskar den känslan! Känns som ett bevis på att man hade ett bra träningspass 😀 Ser fram emot att träna ryggen idag, men ibland har jag problem att få bra kontakt med musklerna där. Jag kanske försöker lägga mer fokus på tekniken och många reps idag och inte lasta på så tungt.

Hoppas ni har en jättebra söndag!  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *