Monday Inspiration

Bild 2015-08-31 kl. 11.14 Bild 2015-08-31 kl. 11.14 #2 Bild 2015-08-31 kl. 11.15 #2

Happy, Happy Monday!

I hope you all had a good weekend, mine was very relaxed but that was just what I needed 🙂 Didn’t have the best sleep last night, so I’m gonna go to the gym later in the afternoon to let my body recover a little bit more. I’m proud to announce that my back is already sore! Yay! I’ve said before that I sometimes struggle finding the contact with my back muscles, but yesterday I had a really good session mixing low reps & high weights with high reps and lower weights:

  • Back extensions with weight plate: 4 x 12
  • Lat pull-down machine: 4 x 16
  • Fixed, seated row back machine: 4 x 16
  • Dumbbell dead-lifts; 4 x 16
  • Single dumbbell row: 4 x 32 (16 on each arm)

What are you all working today? You should never skip the gym on Mondays, that’s the day where you set the standard for the rest of the week 🙂 Monday should be the day where you try and find inspiration to reach your goals, and make an effort to be healthy and happy! Find what motivates you and use it to give that little extra on your workout today. Last day of August, and the perfect time to start a healthy fall, with exercise, eating well, and all things that make you happy. 🙂


Glad måndag!

Jag hoppas ni haft en bra helg, min har varit lugn men det var precis vad jag behövde 🙂 Jag sov inte så bra inatt så jag ska vänta med gymmet till senare i eftermiddag för att låta kroppen återhämta sig lite mer. Jag är stolt över att kunna meddela att jag redan har träningsvärk i ryggen! Yay! Jag har ju berättat innan att jag ibland har svårt att få kontakt med den muskelgruppen, men igår hade jag ett riktigt bra pass med blandat low reps & high weights med high reps & low weights (se ovan).

Vad ska ni träna idag? Man borde aldrig skippa gymmet en måndag, det är dagen då du sätter standarden för resten av veckan 🙂  Måndag borde vara dagen då man försöker hitta inspirationen till att nå sina mål, och anstränger sig att leva att nyttigt, lyckligt liv! Se vad som motiverar dig och använd det för att ge det lilla extra i din träning idag. Sista dagen på augusti, och den perfekta tidpunkten att börja en nyttiga höst, med träning, bra mat, och allt som gör dig lycklig. 🙂

One Comment on “Monday Inspiration

  1. ? Love your body!! Kommer använda alla dina tips efter min preggers period är över, längtar redan, så motiverande!!! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *