Happy Friday!

Bild 2015-09-04 kl. 08.37

I’m still on a little rush from my yoga class yesterday, I can’t wait to feel how my body and mind get back in the yoga routine, and feel the improvements and progress. Weight lifting can make the body less flexible and especially if you, like me, are bad at getting sufficient stretching in. I love feeling strong but I don’t want to feel stiff, so I think yoga is a perfect addition to strength training.

Love being back in the routine of waking up early! I’m definitely a morning person, but since my boyfriend normally works very late, I’ve been getting in to the habit of staying up with him, and then also sleeping in a little longer. I actually enjoy waking up at 7 and then taking my time in the morning. Spend a little time in bed on my phone, get up and get ready, take the little doggie out for a walk, make a big breakfast, and then sit down to enjoy it 🙂 A perfect morning for me, so I guess I’m getting old haha

I hope you have a great Friday!


Jag rider fortfarande pÄ en liten lyckovÄg efter yogan igÄr, ser sÄ mycket fram emot att komma tillbaka in i yogarutinen och kÀnna utvecklingen och framstegen. StyrketrÀning kan lÀtt göra kroppen mindre flexibel och speciellt om du, som jag, Àr dÄlig pÄ att stretcha tillrÀckligt. Jag Àlskar att kÀnna mig stark, men jag vill inte vara stel, sÄ yoga Àr ett perfekt komplement till styrketrÀning.

Älskar att vara tillbaka i rutinen att vakna tidigt! Jag Ă€r verkligen en morgonmĂ€nniska, men eftersom min pojkvĂ€n jobbar sent har jag vant mig vid att stanna uppe med honom, och dĂ„ ocksĂ„ sova lĂ€ngre pĂ„ morgonen. Jag uppskattar verkligen att vakna vid 7 och sen ta god tid pĂ„ mig under morgonen. Ligga kvar en liten stund i sĂ€ngen med mobilen, gĂ„ upp och göra i ordning mig, gĂ„ ut med lilla vovven,  göra en stor frukost, och sen sitta ner och verkligen njuta av den 🙂 En perfekt morgon för mig, sĂ„ jag antar att jag börjar bli gammal haha

Hoppas ni fÄr en underbar fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *