Leg day with Plyometrics

Bild 2015-09-05 kl. 11.09 #2Bild 2015-09-05 kl. 11.07 #3

Getting ready for the gym now, had a really fun day all day yesterday with my love 🙂 Slept early and woke up to make a big breakfast for my boo to cheer him up, he’s been ill for a week now poor thing. Then had my own classic breakfast and now excited for the gym! Gonna work legs today, and it’s definitely my favorite workout! I got some inspiration from one of my favorite fitness bloggers about how to end a leg workout with plyometrics. It’s similar to what I like to do in the end, the little circuit I’ve told you about, but this seems even harder! Really excited!! 😀 What are you working out today?


Gör mig i ordning for gymmet nu, hade en jätterolig heldag igår med min kärlek 🙂 Sov tidigt och gjorde en stor frukost till min älskling när jag vaknade för att muntra upp honom, stackaren har varit sjuk i en vecka nu. Sen åt jag min vanliga frukost och nu är jag taggad för gymmet! Ska träna ben idag, och det är definitivt min favorit! Jag fick lite inspiration från en av mina favoriter bland fitnessbloggare, om hur man kan avsluta ett benpass med plyos. Det liknar vad jag brukar göra i slutet av ett pass, den lilla cirkeln jag berättat om, men detta verkar ännu lite tuffare! Så pepp! 😀 Vad ska ni träna idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *